phone +32 471 51 55 13

M1GLIO DNA

Onze missie

We gaan voluit voor planeet A, er is nu eenmaal geen planeet B. Daarom moet een ecologisch, slim en technologisch verwarmingssysteem betaalbaar zijn voor zo veel mogelijk mensen. We dagen onszelf en anderen voortdurend uit om het resultaat te verbeteren zonder dat de kwaliteit eronder lijdt. We willen een wereldverbeteraar zijn en een aanzienlijke en blijvende impact nalaten, vandaag en voor de volgende generaties.

Onze visie

Wij ontzorgen zowel particuliere klanten als projectontwikkelaars met onze one-stop-shop benadering. M1glio is echt een uniek concept dat de verwarming , koeling , sanitair water en ventilatie met 1 systeem bestuurt. Dit alles is gebaseerd op het bekende platform KNX , dus uitbreidingen om andere producten te controleren en/of uit te lezen zijn mogelijk omdat het een open platform is. Eén merk, geleverd in één box aan huis en dus maar één installateur en één servicepunt. We cover it all!

Onze kernwaardenen

INNOVATIE


De werking, kwaliteit, veiligheid en milieu-eigenschappen van onze producten zijn de motor van onze groei. Onze innovatieve productontwikkeling moet bijdragen aan een duurzame samenleving.

TOEGANKELIJKHEID


Duurzame technologie moet voor iedereen toegankelijk zijn. De duurzaamste technologie ter wereld is technologie die door iedereen gebruikt én betaald kan worden.

ONZE PLANEET


M1glio ontwikkelt voor ieders budget warmtepompen gekoppeld aan zonnepanelen om de CO2-voetafdruk te verkleinen en zo bij te dragen aan een duurzame koolstofarme samenleving.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x